BBC Creative si vybrala Ericsson pro postprodukci a správu mediálních služeb

Ericsson (NASDAQ: ERIC) podepsal víceletou smlouvu s BBC, jednou z předních světových veřejnoprávních stanic, o poskytování postprodukce a řízení mediálních služeb pro BBC Creative. Kontrakt byl společnosti Ericsson udělen na základě výběrového řízení.

Ericsson poskytne portfolio end-to-end služeb včetně archivace a správy úložišť prostřednictvím cloudové platformy pro zpracování médií. Ericsson bude své služby poskytovat z jeho nejmodernějšího zařízení v Londýně.

Thorsten Sauer, viceprezident a vedoucí vysílání a mediálních služeb ve společnosti Ericsson, dodává: „Jsme hrdí, že si BBC vybrala Ericsson jako svého důvěryhodného partnera pro poskytnutí postprodukce a řízení mediálních služeb pro BBC Creative. Naše špičkové, na cloudu založené úložiště a archivní nástroje nám umožní spravovat obsah BBC dnes i v budoucnu. Toto je velká výhra pro Ericsson – zejména s ohledem na konkurenci z jiných renomovaných postprodukčních společností v rámci výběrového řízení. Vzdává to hold našemu talentovanému týmů, technickým schopnostem, know-how a skutečně posiluje naši pozici jednoho z vedoucích poskytovatelů vysílání a mediálních služeb na světě.“

BBC Creative je in-house kreativní agentura BBC, která úspěšně vyrábí obsah velkému množství kampaní napříč celé organizaci a na všech platformách BBC, a to jen za o něco více než jeden rok.

Ericsson je globální lídr v oblasti televizních a mediálních produktů a služeb s prokazatelnou zkušeností v oblasti plánování a poskytování transformací TV a mediálních oblastí delší než 20 let. Pracuje se zákazníky z celého světa, jeho design, technologie a služby pomáhají vytvořit bezproblémové, osobní, intuitivní a diferencované zážitky pro televizní spotřebitele. Rozsáhlé televizní a media portfolio od firmy Ericsson pokrývá zpracování, úpravu a distribuci médií, která zákazníkům přináší působivé zkušenosti při sledování TV. Každoročně Ericsson distribuuje více než 4 miliony hodin programů ve více než 60 jazycích pro více než 500 televizních kanálů. Každý den lidé na všech kontinentech sledují televizní programy připravené, řízené a vysílané díky pracovníkům z firmy Ericsson se sídlem v Evropě, na Středním východě, v Asii a Tichomoří a Spojených států.