CTP dokončuje výstavbu ubytovacího zařízení v CTParku Bor.

CTP dokončila I. etapu plánu na zlepšení služeb a zázemí pro pracovníky na stavbě v klíčových CTParcích napříč regiony. První park, který čeká modernizace, je CTPark Bor. Snahou je park zatraktivnit a učinit ho pro pracovníky a hlavně investory komfortnější.

Tento týden CTP dokončila první část 200 lůžkového ubytovacího střediska pro pracovníky. Další takové zařízení je ve výstavbě a bude k dispozici v květnu 2016. V CTParku Bor byly rovněž položeny základy pro výstavbu jídelny a ordinace, které budou obě zřízeny na žádost nájemníků parku s cílem uspokojit potřeby svých zaměstnanců.

"CTP věnuje mnoho času jednání s klienty o tom, co ve svých parcích chtějí. V reakci na obecný trend nízké nezaměstnanosti klienti požadovali především služby a zařízení přímo v prostorách objektu, které by jim pomohly udržet si stávající pracovníky a přilákat další. Ubytovací zařízení v CTParku Bor je prvním projektem, který vzešel právě z těchto diskuzí.  V CTP nám záleží na zachování konkurenceschopnosti našich klientů a věříme, že i oni oceňují náš závazek pomoct jim k jejich úspěchu," říká Remon Vos, generální ředitel CTP.